MENU

december – januari
Voor

Wonton met chèvre, mierikswortel en gebrande druif

Brioche met zwarte knoflook, duxelles en basilicum

Kalfstong met sepia-vinaigrette, rozemarijn en pangratato

Petongle met sesam hollandaise en bieslookolie

Aardpeer met miso, tijmhoning en peterselie

Vis

Rode poon met ttoro van hollandse garnaal, gekonfijte aardappel,

geblancheerde snijbiet en geroosterde pompoenpitten XO

Vlees

Joue de porc in eigen jus met Amsterdams zuur, pompoenpuree,

Balthazar’s zuurkool en mizuna

Dessert

Pain perdu met boerenjongens, karamel,

crème fraîche en zeewierkaviaar

€ 49,50 

*Uiteraard is er ook een vegetarisch menu

Laat dit alstublieft weten bij het maken van uw reservering

OPENINGSTIJDEN
woensdag t/m zondag
vanaf 18:00

Elandsgracht 108
1016 VA Amsterdam
T +31204202114
balthazarskeuken@gmail.com